Lezárt nyomozás – Halálos közúti baleset Törökszentmiklóson

2020. 06. 16., k - 12:27
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki elgázolt egy kerékpárost.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Törökszentmiklós belterületén 2019. december 15-én 8 óra 25 perc körül, amikor az Alatkai út és a Vásárhelyi Pál út kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget egy elektromos kerékpárral közlekedő személynek és összeütköztek. A jogsértő megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A sértett a balesetet követően a kórházban elhalálozott. A nyomozók segítségnyújtás elmulasztása bűntett és halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 35 éves férfit.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a napokban nyomozás befejezési javaslattal küldték meg az iratokat a Szolnoki Járási Ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.