Lezárt ügy: ketten sérültek a balesetben

2021. 11. 30., k - 09:18
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy füzesgyarmati lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított személygépkocsijával közlekedett Debrecen, Házgyár utcában 2021. január 19-én 15 óra körül. A sofőr, amikor járműjével a Nívó utca kereszteződéséhez ért, nem adott elsőbbséget egy másik gépkocsinak, így összeütköztek. A közlekedési balesetben egy személy súlyos, míg egy fő könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a 27 éves férfit kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.

 

Egy nap, négy elfogás, két előállítás

A Szekszárdi Rendőrkapitányság és több bíróság is körözte az elfogott férfiakat, két fiatal lány pedig a gyermekotthonból tűnt el, ezért keresték őket.