Lezuhant a hídról

2018. 12. 27., cs - 09:37
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az autó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett a Kölesd közelében történt balesetben.

Egy személygépkocsi közlekedett 2018. december 24-én dél körül a 6233-as számú úton a Sió felett átívelő hídon Kölesd irányából Paks irányába. A járművezető – egy 24 éves nő – elveszítette uralmát a gépkocsi felett, és az úttestet jobbról szegélyező korlátnak ütközve, azt átszakítva, körülbelül 10 métert zuhant. A jármű végül a Sió partja melletti füves területen oldalára borulva nyerte el nyugalmi helyzetét. A gépkocsi vezetője 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

lezuhant a hídról

A Tolna megyei rendőrök az ünnepi időszakban további három sérüléses és 10 anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a megváltozott időjárási körülmények között még nagyobb odafigyeléssel közlekedjenek.

Balesetmentes közlekedést kíván a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.