Lezuhant a hídról

2018. 12. 27., cs - 09:37
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az autó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett a Kölesd közelében történt balesetben.

Egy személygépkocsi közlekedett 2018. december 24-én dél körül a 6233-as számú úton a Sió felett átívelő hídon Kölesd irányából Paks irányába. A járművezető – egy 24 éves nő – elveszítette uralmát a gépkocsi felett, és az úttestet jobbról szegélyező korlátnak ütközve, azt átszakítva, körülbelül 10 métert zuhant. A jármű végül a Sió partja melletti füves területen oldalára borulva nyerte el nyugalmi helyzetét. A gépkocsi vezetője 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

lezuhant a hídról

A Tolna megyei rendőrök az ünnepi időszakban további három sérüléses és 10 anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a megváltozott időjárási körülmények között még nagyobb odafigyeléssel közlekedjenek.

Balesetmentes közlekedést kíván a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.

 

A birka csak ürügy volt

A csongrádi rendőrök néhány órán belül elfogták azt a helybeli fiatalt, aki készpénzt vitt el az egyik ismerősétől.

 

Afgán és szír határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.