Magyar-román közös járőrszolgálat

2019. 06. 10., h - 09:04
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A pünkösdi hosszú hétvége miatt a magyar rendőrök román kollégáikkal ellenőrzik a határátkelőkhöz vezető útvonalakat. Céljuk a megnövekedett forgalom segítése.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a romániai Bihor Megyei Rendőr-főfelügyelőséggel együttműködve 2019. június 7-től 10-ig közös járőrszolgálatokat szervezett. A pünkösdi időszakban közútjainkon a forgalom növekedésével kell számolni, hiszen a hosszú hétvége kapcsán sokan kelnek útra. A két rendőri szerv együttműködése alapján a magyar rendőrök a román kollégáikkal közösen látnak el szolgálatot a határhoz vezető forgalmasabb útszakaszokon. 

Az egyenruhások célja az, hogy felhívják az autósok figyelmét a közlekedési szabályok betartására, valamint az időszakra jellemzően megnövekedett forgalmat segítsék.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

További kamerákat lopott

A budapesti lakos beismerte, hogy még öt kamerát lopott. Közöttük volt térfigyelő és rendszámfelismerő is.

 

Percek alatt elfogták

A gyanú szerint három személy állapotát kihasználva lopott el értékeket az a férfi, akit a kiérkező kalocsai járőrök percek alatt az utcán fogtak el.

 

Megjelölte az édesburgonyát

Egy miskolci áruház zöldségespultjánál könnyített magán egy férfi, aki közel 160 kilogramm zöldséget tett eladhatatlanná.

 

Drága ízlés

Parfümöket és arckrémet vitt el a gyanú szerint egy váci drogériából a képeken látható nő.