Nem adott elsőbbséget a motorosnak - a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki

2020. 09. 28., h - 14:00
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte annak a balesetnek a vizsgálatát, amiben egy motoros súlyos sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi személygépkocsijával közlekedett Debrecenben 2020. május 20-án 22 óra körül. A sofőr, amikor járműjével az Egyetem sugárút-Füredi út kereszteződéséhez ért, nem adott elsőbbséget egy motorosnak, emiatt összeütköztek. A közlekedési balesetben a motort vezető férfi elesett és súlyos sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti Osztálya az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy türelmesen, toleránsan és szabálykövetően közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam