Nem adott elsőbbséget, súlyos baleset lett a vége

2021. 07. 10., szo - 08:37
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság befejezte a Zsákánál történt közlekedési baleset vizsgálatát.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja folytatott eljárást egy szigetszentmiklósi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított személygépkocsival közlekedett Zsáka külterületén 2021. április 2-án 13 óra 30 perc körül. A sofőr, amikor a Bethlen utca és a 47-es számú főút kereszteződéséhez ért, az "Állj! Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget egy másik autónak így összeütköztek.

A közlekedési balesetben mindkét jármű az út melletti árokba hajtott. A szigetszentmiklósi férfi súlyos, míg a másik gépkocsiban utazók közül egy személy súlyos, míg két fő könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a 24 éves sofőrt gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

A berettyóújfalui rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mennyi az annyi?

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy hidasi lakossal szemben folytattak közokirat hamisítás bűntett és csalás vétség elkövetése miatt.