Nem adta meg az elsőbbséget

2019. 08. 08., cs - 09:46
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy motoros súlyos sérüléseket szenvedett. A püspökladányi rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Egy 28 éves férfi közlekedett személyautójával 2019. május 4-én 9 óra körül Biharnagybajomban, a Bercsényi utcában. A sofőr a Rákóczi utca kereszteződéséhez érve figyelmen kívül hagyta az Állj! Elsőbbségadás kötelező! jelzőtáblát, és nekiütközött egy szabályosan közlekedő motorosnak. A kétkerekű vezetője a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a gépkocsi vezetőjét, aki elismerte a felelősségét a baleset okozásáért. A Püspökladányi Rendőrkapitányság vele szemben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.

 

Bíróság elé állhatnak a sorozattolvajok

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azzal a két férfival és fiatalkorú társukkal szemben, akik több miskolci üzletből loptak el különféle árucikkeket.