Nem játék!

2020. 01. 06., h - 09:14
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot azzal a férfivel szemben, aki egy gépkocsi utasaként szándékosan jobbra kormányozta ismerőse autóját.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy debreceni lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi egy személygépkocsi utasaként, ismerősével tartott Tiszafüred felől Hortobágy irányába 2019. augusztus 25-én 15 óra körül. Az utas, a 33-as főút 61. kilométerszelvényéhez érve a jármű kormányát ok nélkül, szándékosan jobbra kormányozta, ami következtében az árokba hajtottak. A közlekedési balesetben személyi sérülés nem történt.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Békés megyéből

A gyulai közúti határátkelőhelyen a rendőrök a román hatóság munkatársaival közösen tartóztattak fel nyolc külföldi férfit, akik Romániából érkező kamionokban rejtőzködtek.