Nem nyújtott segítséget

2019. 06. 24., h - 11:40
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a 29 éves sofőrt.

 

Egy 19 éves helyi lakos bejelentést tett 2019. június 22-én 22 óra 40 perckor a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy a Vacsi köz egyik utcájában – az úttesten – egy eszméletlen nőt talált, aki a kerékpárja mellett feküdt.

A bicikli közelében egy Mercedes Sprinter típusú tehergépjármű jobb oldali visszapillantó tükre hevert a földön. A járőrök feltételezték, hogy az asszonyt egy autó ütötte el, amelynek sofőrje a balesetet követően segítségnyújtás nélkül távozott. Az adatgyűjtés alapján a rendőrök alig egy órán belül beazonosították a balesetet okozó járművet, amelyre néhány utcával távolabb – az út szélén félreállva – bukkantak rá, vezetőülésben pedig egy férfi aludt. A 29 éves sofőrrel szemben alkalmazott légalkohol-mérő készülék pozitív értéket mutatott, így őt vér-vizelet mintavétel céljából előállították, majd őrizetbe vették.

F. Imre kecskeméti lakost segítségnyújtás elmulasztása bűntett és járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésével gyanúsítják. Az ügyet a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja, akik előterjesztést tettek a helyi ügyészségen a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.