Nem nyújtott segítséget

2019. 06. 24., h - 11:40
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a 29 éves sofőrt.

 

Egy 19 éves helyi lakos bejelentést tett 2019. június 22-én 22 óra 40 perckor a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy a Vacsi köz egyik utcájában – az úttesten – egy eszméletlen nőt talált, aki a kerékpárja mellett feküdt.

A bicikli közelében egy Mercedes Sprinter típusú tehergépjármű jobb oldali visszapillantó tükre hevert a földön. A járőrök feltételezték, hogy az asszonyt egy autó ütötte el, amelynek sofőrje a balesetet követően segítségnyújtás nélkül távozott. Az adatgyűjtés alapján a rendőrök alig egy órán belül beazonosították a balesetet okozó járművet, amelyre néhány utcával távolabb – az út szélén félreállva – bukkantak rá, vezetőülésben pedig egy férfi aludt. A 29 éves sofőrrel szemben alkalmazott légalkohol-mérő készülék pozitív értéket mutatott, így őt vér-vizelet mintavétel céljából előállították, majd őrizetbe vették.

F. Imre kecskeméti lakost segítségnyújtás elmulasztása bűntett és járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésével gyanúsítják. Az ügyet a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja, akik előterjesztést tettek a helyi ügyészségen a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hétvégi forgalom a Csongrád megyei átkelőkön

Több mint 302 ezer utazó használta a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeket, akik csaknem 95 ezer járművel lépték át az országhatárt. A várakozási idő Röszkén elérte a három órát, máshol jellemzően egy órás sor volt.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.