Nem tartották be a sebességhatárokat

2020. 07. 08., sze - 07:16
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Újabb gyorshajtókat mértek be a rendőrök a Tatai Rendőrkapitányság területén.

A Tatai Rendőrkapitányság munkatársai 6 órán keresztül végeztek sebesség-ellenőrzést a rendőrkapitányság területén 2020. július 6-án. Az akció során 99 gyorshajtót sikerült kiszűrniük, akik közül 36 járművezető ellen helyszínbírságot szabtak ki, 18 fővel szemben szabálysértési feljelentést tettek, 45 sofőr ellen pedig közigazgatási eljárást indítottak az egyenruhások.

Volt olyan gyorshajtó, aki a megengedett 50 km/h helyett 90 km/h-val hajtott, büntetése ezért 60.000 forint közigazgatási bírság lett.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sebességhatárok be nem tartása potenciális balesetveszélyt hordoz magában. A gyorshajtó járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik!

 Kérjük a járművezetőket, hogy minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!

 …hogy mindenki hazaérjen!

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.