Nem tudta elkerülni az ütközést

2019. 03. 25., h - 08:56
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy nő személygépkocsival közlekedett Debrecen felől Balmazújváros irányába, a 3316-os úton 2018. május 18-án 8 óra körül. Az út 28. kilométerszelvényében a sofőr az előtte haladó tehergépkocsi előzésébe kezdett, amikor annak vezetője nem győződött meg arról, hogy járműve előzését megkezdték és balra kanyarodott egy műútra.

A személygépkocsi sofőrje vészfékezett, de megcsúszott és nekiütközött a pótkocsi hátuljának, amely következtében súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök kihallgatták a kamion vezetőjét, aki elismerte felelősségét a baleset bekövetkezéséért.

Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.