Nem tudta elkerülni az ütközést

2019. 03. 25., h - 08:56
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy nő személygépkocsival közlekedett Debrecen felől Balmazújváros irányába, a 3316-os úton 2018. május 18-án 8 óra körül. Az út 28. kilométerszelvényében a sofőr az előtte haladó tehergépkocsi előzésébe kezdett, amikor annak vezetője nem győződött meg arról, hogy járműve előzését megkezdték és balra kanyarodott egy műútra.

A személygépkocsi sofőrje vészfékezett, de megcsúszott és nekiütközött a pótkocsi hátuljának, amely következtében súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök kihallgatták a kamion vezetőjét, aki elismerte felelősségét a baleset bekövetkezéséért.

Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.

 

A birka csak ürügy volt

A csongrádi rendőrök néhány órán belül elfogták azt a helybeli fiatalt, aki készpénzt vitt el az egyik ismerősétől.

 

Afgán és szír határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.