Önként jelentkezett a gázoló

2020. 07. 01., sze - 11:53
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták azt a szolnoki férfit, aki kijelölt gyalogos átkelőhelyen ütött el egy gyalogost, majd továbbhajtott.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrség szemtanúkat keresett a 2020. június 30-án 8 óra körül Szolnok belterületén, a Verseghy úton történt közúti közlekedési baleset kapcsán. Egy ismeretlen személy közlekedett egy szürke színű, Mercedes típusú személygépkocsival, mikor haladása során elgázolt egy idős asszonyt a kijelölt gyalogos átkelőhelynél, majd a sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A gyalogos a baleset következtében – az elődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrségi felhívásnak köszönhetően a gépjárművezető önként jelentkezett a Szolnoki Rendőrkapitányságon, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a 29 éves férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel és eltiltották a vezetéstől.       


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.