Összehangolt motoros akció

2018. 10. 05., p - 10:49
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori, az érdi és a ceglédi rendőrök összehangolt közlekedési akciót tartottak a balesetek megelőzése érdekében.

A motoros rendőrök összehangoltan ellenőrizték a Gyömrőn és a Vecsésen lévő főutakon közlekedőket 2018. október 4-én.

A balesetek megelőzése érdekében tartott közlekedésbiztonsági akció során a rendőrök kiemelt figyelmet fordítottak a gyorshajtók, az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrésére, de ellenőrizték az előzési szabályos betartását valamint a passzív biztonsági eszközök használatát is. A motoros járőrök együttműködve az akció során 11 sofőrrel szemben helyszíni, illetve két járművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

"

A rendőrök a közlekedésbiztonsági ellenőrzés során minden járművezetővel szemben alkalmaztak alkoholszondát, amely egy esetben sem mutatott pozitív értéket.

A közlekedők a jövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a Monori Rendőrkapitányság illetékességi területén.

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.