Összehangolt motoros akció

2018. 10. 05., p - 10:49
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori, az érdi és a ceglédi rendőrök összehangolt közlekedési akciót tartottak a balesetek megelőzése érdekében.

A motoros rendőrök összehangoltan ellenőrizték a Gyömrőn és a Vecsésen lévő főutakon közlekedőket 2018. október 4-én.

A balesetek megelőzése érdekében tartott közlekedésbiztonsági akció során a rendőrök kiemelt figyelmet fordítottak a gyorshajtók, az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrésére, de ellenőrizték az előzési szabályos betartását valamint a passzív biztonsági eszközök használatát is. A motoros járőrök együttműködve az akció során 11 sofőrrel szemben helyszíni, illetve két járművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

"

A rendőrök a közlekedésbiztonsági ellenőrzés során minden járművezetővel szemben alkalmaztak alkoholszondát, amely egy esetben sem mutatott pozitív értéket.

A közlekedők a jövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a Monori Rendőrkapitányság illetékességi területén.

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.