Összehangolt motoros akció

2018. 10. 05., p - 10:49
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori, az érdi és a ceglédi rendőrök összehangolt közlekedési akciót tartottak a balesetek megelőzése érdekében.

A motoros rendőrök összehangoltan ellenőrizték a Gyömrőn és a Vecsésen lévő főutakon közlekedőket 2018. október 4-én.

A balesetek megelőzése érdekében tartott közlekedésbiztonsági akció során a rendőrök kiemelt figyelmet fordítottak a gyorshajtók, az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrésére, de ellenőrizték az előzési szabályos betartását valamint a passzív biztonsági eszközök használatát is. A motoros járőrök együttműködve az akció során 11 sofőrrel szemben helyszíni, illetve két járművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

"

A rendőrök a közlekedésbiztonsági ellenőrzés során minden járművezetővel szemben alkalmaztak alkoholszondát, amely egy esetben sem mutatott pozitív értéket.

A közlekedők a jövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a Monori Rendőrkapitányság illetékességi területén.

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.