Rally Európa-bajnokság 2021

2021. 10. 20., sze - 07:27
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Nyíregyháza belvárosában útlezárásokra kell számítaniuk a közlekedőknek.

Tájékoztatjuk az állampolgárokat, hogy a Nyíregyházán megrendezésre kerülő Rally Európa-bajnokság 2021 belvárosi gyorsasági futamának ideje alatt az alábbi forgalomkorlátozásokra számíthatnak:

2021. október 21-én 19 óra és 22 óra között a pályabejárás idején, valamint a verseny napján 2021. október 24-én 7 óra és 15 óra között:

  • Nyíregyháza belvárosát lezárják,
  • a Bocskai utca az Inczédy sortól, a Hunyadi út a Vay Ádám körúttól, valamint a Szent István utca, az Iskola utca, az Országzászló tér és a Kálvin tér sem lesz járható.

Nyíregyháza belvárosában rendőri forgalomirányítás mellett halad majd a forgalom, ezért fokozott körültekintéssel közlekedjenek.

Felhívjuk az állampolgárok figyelmét, hogy a verseny útvonalára a futam ideje alatt senki sem engedhető be, de a környező utcákba a rendőr vagy a biztosító személyzet tagja - a lakcímkártya bemutatása ellenében - az ott lakókat, valamint az oda érkezőket indokolt esetben beengedi.

Kérjük, hogy a verseny napján 7 óra és 15 óra között a belvárost kizárólag gyalogosan közelítsék meg.

Megnövekedett forgalomra kell még számítaniuk a közlekedőknek 2021. október 23-án és 24-én a 38-as számú főút Nyíregyháza és Tokaj közötti szakaszán. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gumicukrot akart lopni

A 28 éves férfi egy esztergomi áruház ajtaját csővel ütötte, hogy oda bejusson. Két órán belül a rendőrök elfogták a tettest, aki több százezer forint kárt okozott.

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik három férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy hét pár lábbelit tulajdonítottak el egy szegedi cipőboltból.

 

Nincs lazítás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata legutóbb 13 migráns előállítását eredményezte.

 

Egy letartóztatva, egy őrizetben

A dabasi nyomozók elfogták azt a 12 éves fiút és 13 éves társát, akik a gyanú szerint megtámadtak és bántottak egy kislányt, elvették a pénzét, majd sorsára hagyták.

 

1+6

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 41 éves magyar sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Őrizetben a gépkocsifeltörő

A salgótarjáni rendőrök elfogták és előállították azt a 43 éves férfit, akit többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt hallgattak ki.