Segítségnyújtás elmulasztása Kecelen

2018. 12. 30., v - 07:00
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy napon belül beazonosították és elfogták azt a 29 éves férfit, aki a gyanú szerint motorral elütött egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

Bejelentés érkezett a Kiskőrösi Rendőrkapitányságra 2018. december 28-án az esti órákban arról, hogy egy feltehetően közlekedési balesetben megsérült nőt találtak az út mentén Kecelen.

A nyomozás adatai szerint 22 óra 50 perc körül a Császártöltési úton közlekedett egy motoros a Temető utca felől a Dózsa György utca irányába. Haladása során eddig tisztázatlan körülmények között elütötte az úttesten áthaladó 59 éves helyi nőt, aki ennek hatására elesett. Az ütközés során a motoros eldőlt, majd – járművével együtt – segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A baleset következtében a gyalogos az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.

A keceli körzeti megbízott egy napon belül beazonosította az ismeretlen motorost. A rendőrök a 29 éves helyi férfit 2018. december 29-én 15 óra 35 perckor elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.  

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.