Segítségnyújtás elmulasztása Kecelen

2018. 12. 30., v - 07:00
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy napon belül beazonosították és elfogták azt a 29 éves férfit, aki a gyanú szerint motorral elütött egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

Bejelentés érkezett a Kiskőrösi Rendőrkapitányságra 2018. december 28-án az esti órákban arról, hogy egy feltehetően közlekedési balesetben megsérült nőt találtak az út mentén Kecelen.

A nyomozás adatai szerint 22 óra 50 perc körül a Császártöltési úton közlekedett egy motoros a Temető utca felől a Dózsa György utca irányába. Haladása során eddig tisztázatlan körülmények között elütötte az úttesten áthaladó 59 éves helyi nőt, aki ennek hatására elesett. Az ütközés során a motoros eldőlt, majd – járművével együtt – segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A baleset következtében a gyalogos az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.

A keceli körzeti megbízott egy napon belül beazonosította az ismeretlen motorost. A rendőrök a 29 éves helyi férfit 2018. december 29-én 15 óra 35 perckor elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.  

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.