Speedmarathon Baranyában

2019. 04. 04., cs - 15:23
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a 24 órás ellenőrzés ideje alatt 102 sebességtúllépést dokumentáltak Baranya megyében.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva 2019. április 3-án 6 órától 2019. április 4-én 6 óráig 24 órás sebességellenőrzést hajtott végre a rendőrség.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakossági javaslatok alapján, a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve jelölte ki az ellenőrzés helyszíneit és az időpontokat.

Az összesen 35 rendőr részvételével megtartott 24 órás ellenőrzés ideje alatt 68 helyszínen 18445 járművet ellenőriztek, amely során 102 sebességtúllépést dokumentáltak.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság köszöni a lakosság aktív részvételét a helyszínek kiválasztásában, valamint a sofőröknek az akció ideje alatt tanúsított pozitív hozzáállását!

Az országos Speedmarathon eredmények itt érhetőek el.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Udvarokra mászott be

A kiskunhalasi rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt időszakban több ingatlanból is lopott.

 

Észak-macedón kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.