Speedmarathon Baranyában

2019. 04. 04., cs - 15:23
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a 24 órás ellenőrzés ideje alatt 102 sebességtúllépést dokumentáltak Baranya megyében.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva 2019. április 3-án 6 órától 2019. április 4-én 6 óráig 24 órás sebességellenőrzést hajtott végre a rendőrség.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakossági javaslatok alapján, a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve jelölte ki az ellenőrzés helyszíneit és az időpontokat.

Az összesen 35 rendőr részvételével megtartott 24 órás ellenőrzés ideje alatt 68 helyszínen 18445 járművet ellenőriztek, amely során 102 sebességtúllépést dokumentáltak.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság köszöni a lakosság aktív részvételét a helyszínek kiválasztásában, valamint a sofőröknek az akció ideje alatt tanúsított pozitív hozzáállását!

Az országos Speedmarathon eredmények itt érhetőek el.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.