Speedmarathon Tolna megyében

2019. 04. 04., cs - 16:11
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A megyei útjain a 24 órás mérés ideje alatt összesen 55 helyszínen végeztek álló és mozgó sebesség-ellenőrzést.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva 2019. április 3-án 6 órától 2019. április 4-én 6 óráig 24 órás sebesség-ellenőrzést hajtott végre a rendőrség Magyarország egész területén.

Az előző év kedvező tapasztalatai alapján a helyszínek kiválasztásába idén is bevonták a lakosságot, akik javaslatait figyelembe véve határozták meg a sebességmérő berendezések felállítási helyeit.

Tolna megyében a 24 óra alatt 55 helyszínen 46 rendőr összesen 12409 gépjárművet ellenőrzött. Az egyenruhások 81 esetben rögzítettek gyorshajtást. A sebességtúllépésen kívül a Tolna megyei rendőrök 16 esetben egyéb közlekedési jogsértések elkövetése miatt is intézkedtek.  

kép

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy az év minden napján tartsák be a szabályokat, tegyék ezt azért,

... hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.

 

Falfirkák a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.