Súlyosan megsérült az utas

2021. 10. 16., szo - 07:34
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság befejezte a közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt egy 78 éves férfival szemben folytatott ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint Székesfehérvár lakott területén, a 7-es számú főúton, Dinnyés irányába közlekedett 2021. június 21-én reggel autóval egy 78 éves helyi illetőségű férfi. Haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte közlekedő és forgalmi ok miatt lassító gépjármű mögött, melynek következtében azzal összeütközött. Az ütközés hatására a balesetet okozó járművezető utasa súlyosan megsérült, szegycsonttörést szenvedett.

A vétkes sofőr gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy tettét megbánta, amelyhez figyelmetlensége vezetett.

A Székesfehérvári Rendőrkapitány munkatársai az ügy kapcsán indult büntetőeljárás iratait a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

..

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pillanatokon múlt a tragédia

Alkohol hatása alatt közlekedett autójával az a 21 éves férfi, aki balesetet szenvedett, majd kigyulladt a járműve. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Védett villamosok

Folytatódik a közösségi közlekedési járatok ellenőrzése Budapesten. A rendőrök ezúttal a 3-as, 62-es és a 62/A villamosok vonalára koncentráltak.

 

Rendőrkézen a betörő

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói elfogták a lopás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.