Szabálytalanul használta a leállósávot

2018. 09. 10., h - 13:53
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Több jogsértést tártak fel az M3-as autópálya Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakaszán ellenőrzött járművezetőnél a rendőrök.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai 2018. szeptember 7-én az M3-as autópályán intézkedés alá vontak egy gépkocsival közlekedő férfit, aki az autópálya leállósávját szabálytalanul használta, mivel telefonálni állt meg ott. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a 31 éves nyíregyházi férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a Pesti Központi Kerületi Bíróság körözi. Az általa vezetett járműről pedig megállapították, hogy ki van vonva a forgalomból, és egy másik gépjárműre kiállított hatósági jelzés volt rajta, amit egyébként köröztek. Az egyenruhások a járművezetőt a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak. A 31 éves férfit őrizetbe vették, majd felvették a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatósággal. Az általa elkövetett további jogsértésekért külön szabálysértési eljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.