Száguldott

2020. 07. 13., h - 13:55
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét az a fiatalember, aki egy úttestre kidőlt fának ütközött autójával a 37-es számú főúton.

A 37-es számú főúton közlekedett autójával egy 23 éves sátoraljaújhelyi férfi 2020. július 11-én 21 óra 30 perckor. A sofőr nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, és egy, a viharos szélben az úttestre kidőlt nyárfa törzsének ütközött.

A baleset során a sofőrt és 20 éves férfi utasát a mentőszolgálat munkatársai súlyos alsóvégtag sérülésekkel szállították kórházba.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a balesetmentes közlekedés alapja a szabályok betartása. Ebben az esetben az adott útszakaszon 90 kilométer per óra a megengedett legnagyobb sebesség, amely a jó időjárási és útviszonyokra vonatkozik. A helyszíni szemle során rögzített adatokból kiderült, hogy a gépjármű vezetője ezt a sebességet jelentősen túllépve közlekedett, és az időjárási viszonyokat is figyelmen kívül hagyta.

Továbbra is kérjük a közlekedőket az ilyen, és ehhez hasonló balesetek elkerülése érdekében a szabályok betartására.

 

„….hogy mindenki hazaérjen!”


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Beigazolódott a gyanú

A XVII. kerületi rendőrök több száz gramm kábítószert találtak egy pár házában, illetve egy autószerelő műhelyben.

 

Határsértők Domaszék külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.