TISPOL akció eredményei Vas megyében

2019. 06. 12., sze - 12:05
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A közlekedésbiztonsági akció során a Vas megyei rendőrök 1526 gépjárművezetőt ellenőriztek.

A TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) Műveleti Csoportjának éves terve alapján 2019. június 3-9. között került sor hazánkban is a TISPOL Drugs & Alcohol elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzésre. Az európai kampány ezúttal az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetők kiszűrésére irányult.

A Vas megyei rendőrök a megye területén összesen 1526 járművezetőt ellenőriztek, közülük öt személlyel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, míg egy személlyel szemben közigazgatási hatósági eljárás indult.

 

kép

Az ellenőrzés célja a közlekedésbiztonsági helyzet javítása. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon.

 … hogy mindenki hazaérjen!  

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.