TISPOL SPEED-akció Jász-Nagykun-Szolnok megyei eredményei

2019. 08. 22., cs - 10:57
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Jász-Nagykun-Szolnok megyében is ellenőrizték a gyorshajtókat a rendőrök.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében is végrehajtották 2019. augusztus 12. és augusztus 18. között a TISPOL SPEED elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzést. A rendőrök a megyei helyszíneken 450 gyorshajtót regisztráltak, ebből 276 fővel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, további 174 esetben szabálysértési, illetve közigazgatási eljárást indítottak a felelősségre vonás érdekében.

Az országos eredmények itt érhetőek el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.