TISPOL Truck & Bus megyei eredményei

2019. 02. 26., k - 12:42
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőröknek vezetési- és pihenőidő szabályainak megszegése miatt 22 esetben kellett intézkedniük.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján hajtotta végre a rendőrség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is a TISPOL Truck & Bus elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzést 2019. február 18-24. között. A közúti ellenőrzés ezúttal a nehéz tehergépkocsik és az autóbuszok ellenőrzésére irányult. Elsősorban a vezetési- és pihenőidővel, valamint a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok megtartását, valamint a beutazás, illetve belföldön tartózkodás jogszerűségét vizsgálták.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök az európai szintű kampány ideje alatt összesen 187 tehergépkocsit, illetve autóbuszt ellenőriztek. Vezetési- és pihenőidő szabályainak megszegése miatt 22 esetben kellett intézkedniük.

Az országos eredmények itt érhetőek el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb migránscsoport

Tizenöt illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.