Túl közel, túl gyorsan

2019. 05. 27., h - 15:41
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Alig két méteres kötéllel, több mint százzal vontatott egy ukrán kisbusz egy másikat az M3-as autópályán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2019. május 25-én 23 óra 11 perckor, az M3-as autópályán, a Geleji pihenő után bemértek egy - a megengedett 40 km/óra helyett - 116 km/órával haladó ukrán kisbuszt, ami egy ugyanolyan járművet vontatott maga után, egy alig két méteres kötéllel.

A buszokban a sofőrökön kívül még összesen tizenhatan utaztak. Az ellenőrzés során a rendőrök a szabálytalan személyszállítás miatt helyszínbírságot szabtak ki, továbbá a sebességtúllépés miatt közigazgatási bírsággal sújtották az ukrán állampolgárságú sofőröket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a tervezett közúti ellenőrzéseken a rendőrök fokozottan ellenőrzik járműszerelvényeket, a sebesség határokra, és a vontatmányokra vonatkozó szabályok betartását.

ukrán

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nemzetközi lőverseny Lengyelországban

A borsodi rendőrök jó eredményekkel tértek haza a Kárpátok Eurorégió Egyenruhás Szolgálatainak „XIII. Lupkówi Puska 2019” elnevezésű nemzetközi lőversenyéről.

 

Egyedül és csapatban

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban több lopást és betörést követett el Szolnokon.

 

Keressük Budai Helénát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnése kapcsán.

 

Körözték

A monori rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ellen öt elfogatóparancs volt érvényben.

 

Családi házba tört be

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosították és előállították a fiatalkorút.