Túl közel, túl gyorsan

2019. 05. 27., h - 15:41
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Alig két méteres kötéllel, több mint százzal vontatott egy ukrán kisbusz egy másikat az M3-as autópályán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2019. május 25-én 23 óra 11 perckor, az M3-as autópályán, a Geleji pihenő után bemértek egy - a megengedett 40 km/óra helyett - 116 km/órával haladó ukrán kisbuszt, ami egy ugyanolyan járművet vontatott maga után, egy alig két méteres kötéllel.

A buszokban a sofőrökön kívül még összesen tizenhatan utaztak. Az ellenőrzés során a rendőrök a szabálytalan személyszállítás miatt helyszínbírságot szabtak ki, továbbá a sebességtúllépés miatt közigazgatási bírsággal sújtották az ukrán állampolgárságú sofőröket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a tervezett közúti ellenőrzéseken a rendőrök fokozottan ellenőrzik járműszerelvényeket, a sebesség határokra, és a vontatmányokra vonatkozó szabályok betartását.

ukrán

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rosszkor rossz helyen

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet két szekszárdi férfi ellen indítottak, akik egy 27 éves kistormási férfit bántalmaztak azért, mert elment előttük az utcán.

 

Követési távolság

Súlyosan megsérült az a sofőr, aki járművével az előtte haladó kamionnak ütközött az M3-as autópályán.

 

Pozitív szonda

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Tatabányán.

 

Keressük a rongálót

A keceli rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen beazonosítása érdekében.

 

Ittak és vezettek

A szerencsének köszönhető, hogy nem okozott nagyobb bajt a két ittas járművezető.

 

Épületek felrobbantásával fenyegetőzött

Bosszúból hívta fel a 112 segélyhívó számát és két épület felrobbantásával is fenyegetőzött az a 63 éves férfi, akit az újpesti rendőrök egy hegyvidéki lakásban fogtak el.