Túlméretes volt

2019. 10. 10., cs - 08:35
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér megyei rendőrök gyorsított eljárás keretében vonták intézkedés alá a szerb férfit.

Az M1-es autópálya bicskei szakaszán vonták intézkedés alá 2019. október 9-én délután az autópálya rendőrök azt a 36 éves szerb férfit, aki úgy vett részt a forgalomban, hogy a Mercedes autójához egy pótkocsit kapcsolt, amire egy BMW, egy VW és egy fűnyírótraktort rögzítettek. A pótkocsin lévő járművek elöl és hátul lelógtak a szerelvényről, valamint annak terhelhetőségét is jelentősen meghaladta a súlyuk.

12

A vontató autó vezetőjét a rendőrök előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben gyorsított eljárás keretében pénzbüntetést szabtak ki.

A rendőrség a közúti ellenőrzések során a kiemelt szabálysértést elkövetőkkel szemben az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét alkalmazza a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.