Túlsúllyal közlekedett

2019. 10. 25., p - 11:42
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök, a társhatóságokkal közösen ellenőrizték a járműveket.

A 7-es számú főút, Székesfehérvárt elkerülő szakaszán ellenőriztek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság és a Fejér Megyei Kormányhivatal Közlekedési Osztályának munkatársai, a Nemzeti Közlekedési Hatósággal közösen 2019. október 24-én délelőtt egy kistehergépjárművet. Mivel az intézkedés során hiányosságok kerültek megállapításra, ezért a további vizsgálatokat a társhatóságok telephelyén hajtották végre.

Az ellenőrzés során a szakemberek megállapították, hogy a sofőr a gépjárművel közel 2,5 tonna túlsúllyal közlekedett, a rakományát nem rögzítette, annak eredetét igazolni nem tudta, valamint a szállításhoz szükséges dokumentumok is hiányosak voltak.

Az elkövetett jogsértések miatt a járművet a NÉBIH munkatársai zár alá vették, a 66 éves sajókeresztúri férfi ellen a rendőrök szabálysértési eljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügy: zebrán ütötte el

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy hajdúszoboszlói férfival szemben.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.