Túlsúllyal közlekedett az M3-as autópályán

2021. 03. 09., k - 08:33
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A szabolcsi rendőrök újabb szerelvényt szűrtek ki a forgalomból.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Autópálya Alosztályának munkatársai vontak intézkedés alá 2021. március 7-én az M3-as autópálya szabolcs megyei szakaszán egy moldáv honosságú kisbuszt, ami a hozzá kapcsolt utánfutón egy másik mikrobuszt szállított. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a tehergépkocsi nem volt menetíró készülékkel felszerelve, a járműszerelvény súlya, meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget, valamint azt, hogy a 33 éves moldáv állampolgárságú járművezető nem rendelkezett nemzetközi áruszállítási engedéllyel. A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták. A moldáv állampolgárságú sofőrrel szemben közigazgatási eljárást kezdeményeztek.

A rendőrség a közúti balesetek megelőzése érdekében minden megtesz annak érdekében, hogy kiszűrje a forgalomból a balesetveszélyes gépjárműveket, járműszerelvényeket. Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a közúti balesetek megelőzése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be.

 … hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.