Túlsúlyos tréler

2019. 05. 27., h - 12:14
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A bolgár honosságú járműszerelvényt és annak vezetőjét az M0 autóúton ellenőrizték a szigetszentmiklósi rendőrök.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Szigetszentmiklós Autópálya Alosztály járőre 2019. május 26-án délelőtt az M0 autóút 19. kilométerszelvényében ellenőrzött egy bolgár honosságú járműszerelvényt és annak szintén bolgár vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a bolgár férfi az általa vezetett járműszerelvényt oly mértékben megterhelte, hogy annak össztömege meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget. A rendőrök a sofőrrel szemben helyszíni bírságot szabtak ki az elkövetett szabálysértés miatt, egyúttal felhívták a figyelmét, hogy a járművel csak úgy haladhat tovább, ha megszünteti annak túlterhelését.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával, fokozott figyelemmel vezessenek!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.