Újabb baleset történt az M0-ás autóúton

2017. 06. 21., sze - 14:12
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Két teherautó ütközött össze Ecser térségében.

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két tehergépkocsi 2017. június 21-én 13 óra 40 perckor az M0-ás autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán a 43900-as méterszelvényben, Ecser külterületén.

 

A baleset következtében egy személy megsérült. A helyszínelést a rendőrök megkezdték, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalmat az M4-es és a 3101-es utakra terelik.

 

 

Két jármű ütközött, útlezárásra kell számítani.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autó gázolt el egy gyalogost Téglásnál

Az úttesten sétált az a 74 éves nő, akit egy személyautó elsodort az éjszaka a 4-es számú főúton. A gyalogos a kórházba szállítását követően életét vesztette.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.

 

Megszakították a sorozatot

Több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható az a férfi, akit őrizetbe vettek a püspökladányi nyomozók.

 

Szemtanúk jelentkezését várjuk!

A győri rendőrök a lakoság segítségét kérik egy Győr-Gyárváros városrészben történt közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény kapcsán indult nyomozásban.