Újabb veszélyes járműszerelvény

2019. 10. 28., h - 13:43
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök Szolnoknál vonták intézkedés alá azt a román sofőrt, aki a túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság „Tisza” Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2019. október 27-én délelőtt Szolnok külterületén, a 4-es számú főúton ellenőriztek egy román hatósági jelzésű járműszerelvényt. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a román férfi az általa vezetett járműszerelvénnyel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett.

A rendőrök a jogsértést megszüntették, és a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták. A sofőrt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben szabálysértési eljárás keretén belül szabálysértési bírságot szabtak ki.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy az utak biztonsága, illetve a balesetek elkerülése érdekében minden esetben a közlekedési szabályok betartásával közlekedjenek!

 … hogy mindenki hazaérjen!

k

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

Egy budapesti nő a 6-os számú főúton Pécsvárad és Bonyhád között 2020. május 17-én reggel hat óra körül – vélhetően drog hatása alatt – folyamatosan másokat veszélyeztetve közlekedett. Várjuk azok jelentkezését, akik a fenti időszakban közlekedésük során találkoztak a videófelvételen látható Audival!

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.