Ütközés vétlen áldozattal

2020. 09. 17., cs - 13:24
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Tehergépkocsi ütközött személyautóval Békéscsaba határában. A balesetben az autós olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik jármű vezetője, aki a balesetet okozta, súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2019. november 19-én 11 óra körül Békés megyében. A 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében egy tehergépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ahol összeütközött egy személyautóval. A balesetben az autót vezető gyomaendrődi férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A tehergépkocsi vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 41 éves verebi sofőr ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt eljárást indított. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait 2020. szeptember 15-én továbbította az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.

 

Mire jó a korcsolya?

A sporteszközzel négy tárolóhelyiséget tört fel egy férfi; a kőbányai rendőrök másnap elfogták.