Ütközött, majd árokba csapódott

2019. 11. 12., k - 07:41
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A járművezetőnél pozitív értéket mutatott az alkoholteszter.

Fertőhomokon, az Akác utcában közlekedett egy személyautó vezetője Sopron felől Hegykő irányába 2019. november 11-én 15 óra 15 perckor. Haladása során - a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint - az előtte szabályosan, a saját sávjában közlekedő gépkocsi mögött nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért érintőlegesen nekiütközött az autó vonóhorogjának, majd a hátsó lökhárítójának. Az ütközést követően a sofőr jobbra rántotta a kormányt, és az út melletti, betonozott vízelvezető árokba csapódott. A járművezető megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A rendőrök mindkét gépkocsivezetővel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami az okozó sofőrnél pozitív értéket jelzett.

Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.