Vezessünk körültekintőbben a jeges utakon!

2019. 01. 10., cs - 08:21
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Győr-Moson-Sopron megye útjain a téli útviszonyok vezettek anyagi kárral járó balesetekhez.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2019. január 9-én 8 óra 15 perckor az 1401-es számú úton. Egy 36 éves győri nő közlekedett személygépkocsival Győr felől Ásványráró irányába, amikor a 13+804. kilométerszelvényéhez érve a hótól nedves útfelületen járművével megcsúszott és a füves vízelvezető árokba hajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2019. január 9-én 8 óra 15 perckor a 8225-ös úton. Egy 42 éves ravazdi nő közlekedett személygépkocsival Ravazd felől Pannonhalma irányába. Haladása során az 1+087. kilométerszelvényében járművével a jeges útfelületen egy balra ívelő kanyarban megcsúszott és árokba hajtott, ahol egy fának ütközve állt meg. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A további balesetek elkerülése érdekében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a közlekedők figyelmét a téli útviszonyoknak megfelelő megfontolt és körültekintő vezetésre.

…hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.