Vezetői engedély nélkül vezetett: egy év eltiltás és pénzbírság

2019. 12. 06., p - 14:31
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tizenkét hónapra eltiltotta a rendőrség a járművezetéstől azt a sofőrt, aki Vilmányban úgy közlekedett, hogy nem volt érvényes vezetői engedélye.

Az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. december 5-én 9 óra 30 perc körül vonták intézkedés alá azt a 27 éves férfit, aki Vilmányban érvényes vezetői engedély nélkül vezette a járművét.

A szabálysértés elkövetőjét a járőrök előállították az Encsi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság - még aznap meghozott - elsőfokú határozatában a szabálysértőt tizenkét hónapra eltiltotta a járművezetéstől és 90 ezer forint pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya közelében

A hét külföldi közül ketten szomáliai, öten pedig iraki állampolgárnak mondták magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.