Zebrán gázolt

2019. 09. 17., k - 07:48
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves pápai férfival szemben, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján 2018. augusztus 7-én 12 óra 6 perckor egy 30 éves pápai lakos személygépkocsival közlekedett Pápán, a Korona utcában, a Korvin utca irányából a Fapiac tér irányába. Haladása során a Gyurátz Ferenc utca kereszteződésénél lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelynél nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról áthaladó idős nőnek, és járműve elejével elütötte. A baleset következtében a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítása után életét vesztette. A 30 éves pápai sofőrt halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

baleset


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempész rendőrkézen

Egy okmányok nélküli, magát szerb állampolgárnak valló női sofőr akart 14 migránst Ausztriába juttatni.