A figyelem életet menthet

2017. 12. 31., v - 14:52
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Aggódó szomszéd értesítette a rendőrséget Kisújszálláson.

A bejelentő 2017. december 31-én délelőtt meg akarta látogatni szomszédját, azonban nem tudott bejutni hozzá. Tudta, hogy előző este az idős asszony nem érezte jól magát, az orvosi ügyeletet járt nála. Félt, hogy rosszul lett és bajban van, ezért azonnal értesítette a rendőrséget.

A Kisújszállási Rendőrőrs munkatársai azonnal a helyszínre siettek. Kopogtatásukra és kiáltásukra válasz nem érkezett, az ablakon nem lehetett belátni, megpróbálták a ház bejárati ajtaját kinyitni, de az belülről zárva volt. Feltételezhető volt, hogy a ház tulajdonosa ellátásra szorul, ezért azonnal bementek az épületbe. A rendőrök az egyik szobában megtalálták az ágyban fekvő idős asszonyt, aki nem nagyon tudott mozogni és nehézkesen beszélt. Elmondta a rendőröknek, hogy nem érzi jól magát, ezért a járőrök azonnal orvosi segítséget kértek a helyszínre. A kiérkező orvos intézkedett, hogy további ellátás céljából kórházba vigyék az idős asszonyt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azokban az ügyekben a vizsgálatokat, amelyeket három járművezetővel szemben folytatott.

 

Késsel, ököllel

A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik Debrecenben verekedtek össze.

 

Betört kirakat

Nemcsak a lopással gyanúsítható kecskeméti férfit, hanem az orgazdát is elfogták egy nap alatt a rendőrök.

 

Körözött Toyota hamis alvázszámmal

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csongrád megyében. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat hálófülkéjében megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.