Autójával együtt csúszott a Dunába

2019. 07. 06., szo - 17:55
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A sofőrt a lórévi komp jegykezelője próbálta kimenteni a folyóból, végül mindkettőjüket a rendőrök húzták ki.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. július 6-án 15 óra 5 perckor, hogy egy férfi miután a lórévi kompra felhajtott, onnan eddig tisztázatlan körülmények között az autójával együtt a vízbe csúszott. A komp jegykezelője látta, hogy a sofőr kimászik a kocsiból, ekkor egy mentőgyűrűvel együtt a férfi után ugrott, hogy segítsen rajta. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság rendőrei a helyszínen a két férfit beemelték a hajóba, majd a parton további vizsgálatokra átadták a mentőszolgálat munkatársainak.  ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.