Az erdőben találtak rá

2020. 10. 06., k - 07:34
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A kutyás kutatómentők és a rendőrök néhány óra alatt megtalálták azt az idős férfit, aki kerepesi otthonából kóborolt el.

Egy férfi hívta a rendőröket 2020. október 2-án délelőtt, hogy 81 éves édesapját nem találja a szobájában. Előző este még találkoztak, másnap reggel azonban már csak az üres szobával és a nyitott ablakkal szembesült. Az idős, nehezen tájékozódó apa papucsba se bújt, öltözéke is csak hálóruhája lehetett.

A rendőrök pillanatok alatt végig szaladtak a környéken és kifaggatták a lakókat, ám nem jártak eredménnyel, senki nem látta a szépkorút. Egyre másra érkeztek az egyenruhások, a hiányos öltözetű, lábbeli nélkül bolyongó férfit mihamarabb meg kellett találni.

Miközben az egyenruhások szélesítették a kutatási területet, temetőket, pályaudvarokat, HÉV állomást, üzletek környékét, közlekedési csomópontokat ellenőriztek, a Pest Megyei Kutatómentő Szolgálat kutyásait is segítségül hívták.

Nem sokkal dél után futótűzként terjedt a rádióforgalmazásban a megnyugtató hír, az időst a Kistarcsa és Nagytarcsa közötti erdős területen, egy fa alatt fekve megtalálták. Az időst bebugyolálták, miközben beszéltek hozzá. A mentők megvizsgálták, szerencsére a mezítláb kóborlástól a lábán lévő hámsérüléseken kívül további orvosi ellátást igénylő sérülése nem volt, ezért vizsgálat után hazavitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben

Nyilvános helyen, egy kisvárdai élelmiszer-áruházban szidalmazta a hivatása miatt.

 

Taxival vitte a migránsokat

A Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a magyar férfit a kora reggeli órákban, aki autójában négy külföldit szállított.

 

Elfogva

A mosonmagyaróvári járőrök 12 migránst tartóztattak fel és egy azeri embercsempészt fogtak el.