Az utasok biztonságáért

2021. 12. 07., k - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK és a BKK együttműködésének keretében ezúttal az 1-es villamosvonalat ellenőrizték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. Ezúttal 2021. november 30-án a Magyar Honvédséggel együttműködve ellenőrizték az 1-es villamost, a megállóhelyeket és azok környékét.

Az akció során három körözött személyt a villamosmegállók közelében elfogtak, egy embert pedig szabálysértési körözés miatt előállítottak.

Maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt egy embert jelentettek fel, öt szabálytalan gyalogossal szemben pedig helyszíni bírságot szabtak ki.

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve további hasonló ellenőrzések is várhatóak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Fekete Györgyöt

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 41 éves helybeli férfi megtalálásában.

 

Tetten ért tolvaj

A dabasi rendőrök elfogták azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint egy örkényi házból pénzt lopott, ahova másnap visszament és négy tyúkot akart elvinni. Útját állták.