Azonosítottuk a Ferihegyi úton kisgyermekét vezetni engedő nőt

2021. 01. 29., p - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított.

Nagy port kavart az egyik kereskedelmi televízió híradójában 2021. január 25-én bemutatott felvétel. Az előző napon rögzített képeken az látszik, hogy egy nő úgy közlekedik autójával a Ferihegyi úton, hogy a kormányt az ölében tartott kisfiú fogja. Az életveszélyes mutatványról készített videó alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított. A 49 éves asszonyt a felvétel napvilágra kerülését követő harmadik napon azonosították. A nő meghallgatásán elmondta, hogy 11 éves fiát óvodás kora óta alkalomszerűen hagyta vezetni. Az csak a vakszerencsén múlt, hogy baleset egyszer sem történt. Az eljárást a XVIII. kerületi rendőrök folytatják. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!