Bilincsben

2021. 12. 07., k - 10:54
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Nyilvános helyen, egy kisvárdai élelmiszer-áruházban szidalmazta a hivatása miatt.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat jelzése alapján a Kisvárdai Rendőrkapitányság indított garázdaság szabálysértés elkövetése miatt eljárást egy ricsei lakos ellen. A férfi 2021. december 2-án az egyik kisvárdai élelmiszer-áruházban a büntetés-végrehajtás egyik hivatásos állományú tagját a hivatásával összefüggésben hangosan szidalmazta, és verekedésre hívta. Tettlegesség nem történt, az áruház biztonsági őrének beavatkozására a férfi befejezte a többi vásárlóban megbotránkozást, és riadalmat keltő viselkedését. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársai a férfit 2021. december 4-én a szabálysértés elkövetése miatt ricsei otthonából a Kisvárdai Rendőrkapitányságra előállították, az eljárás folyamatban van. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Miskolci Törvényszék által kiadott elfogatóparancs van érvényben, ezért meghallgatása után bűnügyi őrizetbe vették, és értesítették a körözést kibocsátó bíróságot.          


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.