Biztonságban a Bánkitó Fesztiválon

2019. 07. 15., h - 11:47
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Szombaton ért véget a rendezvény Bánkon, ahol a szórakozni vágyók biztonságára a rendőrök ügyeltek.

Bánkon évről évre megrendezésre kerül a nagy érdeklődésre számot tartó fesztivál, így az idén 2019. július 10-től 13-ig ismét szórakoztató rendezvénysorozaton vehettek részt a fiatalok. A Rétsági Rendőrkapitányság munkatársai már a fesztivál előtti naptól, a beköltözést is segítve járőröztek a Bánkitó Fesztivál helyszínein.  A rendőri jelenlét célja idén is elsősorban a közlekedés rendjének fenntartása és a település átjárhatóságának biztosítása, valamint a fesztiválon résztvevők biztonságának, valamint a biztonságos, nyugodt szórakozás körülményeinek garantálása, továbbá a bűncselekmények megelőzése volt.

A rendőrök főként gyalogosan teljesítettek szolgálatot a rendezvények helyszínein, azok közelében, illetve a parkolókban, ahol a szükséges esetekben azonnal segítséget nyújtottak, illetve intézkedtek.

A fesztivál ideje alatt igazoltatott személyek közül összesen két főt állítottak elő a rétsági rendőrök, akikkel szemben visszaélés kábítószerrel vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Rétsági Rendőrkapitányságon.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam