BRFK 140 – 8 percben

2021. 11. 20., szo - 08:31
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság fennállásának 140. évfordulója alkalmából egy imázsfilmet készített, amely az 1800-as évek közepétől kezdve mutatja be a fővárosi rendőrség történetét napjainkig.

A BRFK idén 140 éves, ebből az alkalomból meglepetés flashmobot, nagyszabású autósfelvonulást, kiállítást, ünnepi véradást is szerveztek a budapesti rendőrök.

Most egy olyan imázsfilmet mutattak be, amely nyomon követi a budapesti rendőrök 140 évét. A filmben sok korábbi felvétel is szerepel, azonban a képanyag nagyrészét a BRFK Kommunikációs Osztálya forgatta, vágta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig szabadult

A dunaföldvári rendőrök elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki azt a 46 éves gyöngyösi férfit, aki a város több üzletéből vitt, amit ért.

 

Etil-heptedron és ADB-BUTINACA

A nagykátai nyomozók rajta ütöttek egy tápiósági páron, akik a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.