Brúnó a rendőrségen melegedett

2021. 12. 28., k - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az utcán kóborló, átfázott kutyát a fővárosi rendőrök a BRFK I. Kerületi Rendőrkapitányságára vitték, amíg megtalálták gazdáját.

Járókelők figyeltek fel egy kóborló kutyára 2021. december 26-án délután Budapest I. kerületében, a Batthyány téren, majd értesítették a rendőrséget. Az átfázott, feltehetően órák óta gazdáját kereső, barátságos állatot a budavári járőrök autójukba ültették, és a kerületi rendőrkapitányságra vitték, hogy átmelegedjen. Felvették a kapcsolatot az Állatmentő Liga – Újpesti Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálat munkatársaival, akik az eb mikrochipjét leolvasva megállapították, hogy ki a tulajdonosa. A Brúnó névre hallgató keverék kutya így még aznap visszakerülhetett otthonába.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

 

Embercsempészek rendőrkézen

A járőrök két albán férfit fogtak el Kópháza térségében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársainak jelzését követően, akik hét illegális migránst akartak Ausztriába szállítani.