Égő pajtából mentettek

2019. 07. 08., h - 10:43
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök vették észre a füstölgő melléképületet Karcagon. Lovat mentettek ki az égő pajtából.

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. július 6-án délután fekete, gomolygó füstre figyeltek fel Karcagon. Babócsi László rendőr őrmester, Szabó Katalin rendőr törzszászlós és Nagy Alexandra rendőr őrmester rögtön a füst irányába indult. Észrevették, hogy egy ingatlan melléképülete és az udvaron lévő szénabálák kaptak lángra. A rendőrök azonnal tájékozódtak a helyszínen a veszélyes és éghető anyagokról, amelyekről - a Tevékenység-irányítási Központon keresztül – haladéktalanul tájékoztatták a helyszínre tartó tűzoltókat. A kertszomszéd elmondta, hogy a melléképület valójában egy pajta, amelyben tudomása szerint egy ló is van. Az egyenruhások azonnal lefeszítették az égő épület ajtaját, és kiszabadították a megrémült állatot.

A tüzet a karcagi tűzoltók végül eloltották, személyi sérülés nem történt.  A tűz keletkezésének okát vizsgálják, de idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.