Égő pajtából mentettek

2019. 07. 08., h - 10:43
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök vették észre a füstölgő melléképületet Karcagon. Lovat mentettek ki az égő pajtából.

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. július 6-án délután fekete, gomolygó füstre figyeltek fel Karcagon. Babócsi László rendőr őrmester, Szabó Katalin rendőr törzszászlós és Nagy Alexandra rendőr őrmester rögtön a füst irányába indult. Észrevették, hogy egy ingatlan melléképülete és az udvaron lévő szénabálák kaptak lángra. A rendőrök azonnal tájékozódtak a helyszínen a veszélyes és éghető anyagokról, amelyekről - a Tevékenység-irányítási Központon keresztül – haladéktalanul tájékoztatták a helyszínre tartó tűzoltókat. A kertszomszéd elmondta, hogy a melléképület valójában egy pajta, amelyben tudomása szerint egy ló is van. Az egyenruhások azonnal lefeszítették az égő épület ajtaját, és kiszabadították a megrémült állatot.

A tüzet a karcagi tűzoltók végül eloltották, személyi sérülés nem történt.  A tűz keletkezésének okát vizsgálják, de idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.