Egy nap, három körözött

2019. 10. 21., h - 08:50
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök három férfit fogtak el.

Debrecenben, a vasútállomást ellenőrizték a rendőrök 2019. október 20-án 8 óra körül, amikor igazoltattak egy férfit. Az egyenruhások megállapították, hogy a 27 éves hajdúhadházi lakossal szemben a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja és a Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsa van érvényben.

Még aznap 10 óra 30 perc körül a rendőrök Debrecenben járőröztek, amikor észrevettek egy gyanúsan viselkedő férfit. A járőrök igazoltatták a 24 éves tiszalöki lakost, akiről megállapították, hogy a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözi.

Martinkán igazoltattak a rendőrök egy férfit 2019. október 20-án 17 óra körül. A járőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a 44 éves debreceni lakost a Debreceni Járásbíróság körözi.

Az egyenruhások mindhárom férfit elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.