Életet mentettek a ferencvárosi rendőrök

2018. 01. 04., cs - 07:48
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Időben érkezett a segítség ahhoz a nőhöz, akinek az életét a IX. kerületi Rendőrkapitányság járőreinek gyors és szakszerű intézkedése mentette meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába érkezett bejelentés, hogy 2018. január 3-án 18 óra 58 perckor, Budapesten, a IX. kerületben egy Ferenc téri lakásba a bejelentő a rokonához nem tud bejutni. A IX. kerületi járőrök perceken belül a helyszínre értek és a Katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a lakásba, ahol  észlelték, hogy az ágyon fekvő nő eszméletlen állapotban van.


Látva, hogy a nő nem lélegzik, a Police Medic képzésen részt vett járőr azonnal megkezdte a szakszerű újraélesztést, amit a kiérkező mentőszolgálat munkatársai folytattak. A sikeres elsősegélynyújtást követően a hölgyet további egészségügyi ellátás céljából a mentők kórházba szállították


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

Magyarországra illegálisan érkezett külföldieket fogtak el a rendőrök Dombegyházon. A három határsértőt, illetve annak a román rendszámú személygépkocsinak a vezetőjét, amelyben utaztak, a rendőrök előállították.