Életet mentettek a ferencvárosi rendőrök

2018. 01. 04., cs - 07:48
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Időben érkezett a segítség ahhoz a nőhöz, akinek az életét a IX. kerületi Rendőrkapitányság járőreinek gyors és szakszerű intézkedése mentette meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába érkezett bejelentés, hogy 2018. január 3-án 18 óra 58 perckor, Budapesten, a IX. kerületben egy Ferenc téri lakásba a bejelentő a rokonához nem tud bejutni. A IX. kerületi járőrök perceken belül a helyszínre értek és a Katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a lakásba, ahol  észlelték, hogy az ágyon fekvő nő eszméletlen állapotban van.


Látva, hogy a nő nem lélegzik, a Police Medic képzésen részt vett járőr azonnal megkezdte a szakszerű újraélesztést, amit a kiérkező mentőszolgálat munkatársai folytattak. A sikeres elsősegélynyújtást követően a hölgyet további egészségügyi ellátás céljából a mentők kórházba szállították


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök nyolc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.

 

TÁJÉKOZTATÓ – frissítve

Az agrárágazat munkaerőigényének biztosítása céljából az ágazatban dolgozók csoportos határátlépésére igénybe vehető határátkelőhelyekről.