Életet mentettek a ferencvárosi rendőrök

2018. 01. 04., cs - 07:48
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Időben érkezett a segítség ahhoz a nőhöz, akinek az életét a IX. kerületi Rendőrkapitányság járőreinek gyors és szakszerű intézkedése mentette meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába érkezett bejelentés, hogy 2018. január 3-án 18 óra 58 perckor, Budapesten, a IX. kerületben egy Ferenc téri lakásba a bejelentő a rokonához nem tud bejutni. A IX. kerületi járőrök perceken belül a helyszínre értek és a Katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a lakásba, ahol  észlelték, hogy az ágyon fekvő nő eszméletlen állapotban van.


Látva, hogy a nő nem lélegzik, a Police Medic képzésen részt vett járőr azonnal megkezdte a szakszerű újraélesztést, amit a kiérkező mentőszolgálat munkatársai folytattak. A sikeres elsősegélynyújtást követően a hölgyet további egészségügyi ellátás céljából a mentők kórházba szállították


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Idős férfit rabolt ki

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helybélit, aki a gyanú szerint meg is akarta rúgni azt a 75 éves férfit, akitől erőszakkal vette el a táskáját.

 

Vámáru helyett illegális migráns

Embercsempészés miatt indult eljárás egy osztrák férfi ellen, aki egy török állampolgárt próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Pénztárcát lopott

A mosonmagyaróvári rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit, aki kihallgatása során további bűncselekmény elkövetését is beismerte.