Életet mentettek a járőrök

2018. 11. 28., sze - 11:35
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun megye területén szolgálatot teljesítő egyenruhások a mentők kiérkezéséig elsősegélyben részesítették a sérültet.

 

A Bács-Kiskun Megyei Tevékenység-irányítási Központba 2018. november 26-án délután bejelentés érkezett arról, hogy Bácsbokodon egy férfi öngyilkosságot követett el.

A közelben szolgálatot teljesítő Batiz Gergely rendőr törzsőrmester – a Bácsbokodi Határrendészeti Kirendeltség főhatárrendésze – és Zsumbera Áron rendőr őrmester – a Készenléti Rendőrség járőre – haladéktalanul a helyszínre sietett. A bejelentő iránymutatása alapján a ház egyik szobájában megtalálták az ágyon fekvő, zavart viselkedésű 38 éves férfit, akinek a karján vágott seb volt, ezért ekkora már sok vért vesztett.  

Az egyenruhások a házban talált kötszer segítségével nyomókötést helyeztek a férfi karjára, így a vérzést sikerült elállítani. A mentőszolgálat kiérkező munkatársai stabilizálták a sebesült állapotát, majd további ellátás céljából kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csekkold le az úti okmányaidat!

Nem csak az úti okmány elvesztését vagy eltulajdonítását kell bejelenteni a hatóság számára, hanem az esetleges megtalálás tényét is.