Életet mentettek a járőrök

2018. 11. 28., sze - 11:35
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun megye területén szolgálatot teljesítő egyenruhások a mentők kiérkezéséig elsősegélyben részesítették a sérültet.

 

A Bács-Kiskun Megyei Tevékenység-irányítási Központba 2018. november 26-án délután bejelentés érkezett arról, hogy Bácsbokodon egy férfi öngyilkosságot követett el.

A közelben szolgálatot teljesítő Batiz Gergely rendőr törzsőrmester – a Bácsbokodi Határrendészeti Kirendeltség főhatárrendésze – és Zsumbera Áron rendőr őrmester – a Készenléti Rendőrség járőre – haladéktalanul a helyszínre sietett. A bejelentő iránymutatása alapján a ház egyik szobájában megtalálták az ágyon fekvő, zavart viselkedésű 38 éves férfit, akinek a karján vágott seb volt, ezért ekkora már sok vért vesztett.  

Az egyenruhások a házban talált kötszer segítségével nyomókötést helyeztek a férfi karjára, így a vérzést sikerült elállítani. A mentőszolgálat kiérkező munkatársai stabilizálták a sebesült állapotát, majd további ellátás céljából kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

Egy budapesti nő a 6-os számú főúton Pécsvárad és Bonyhád között 2020. május 17-én reggel hat óra körül – vélhetően drog hatása alatt – folyamatosan másokat veszélyeztetve közlekedett. Várjuk azok jelentkezését, akik a fenti időszakban közlekedésük során találkoztak a videófelvételen látható Audival!

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.