Életet mentettek a kecskeméti járőrök

2020. 05. 27., sze - 09:59
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Háztetőről akart leugrani egy 43 éves nő, akit végül a rendőröknek sikerült biztonságba helyezni.

Bejelentés érkezett 2020. május 26-án 14 óra 38 perckor a rendőrségre arról, hogy az egyik kecskeméti társasház tetejéről egy nő le akar ugrani. A legközelebb lévő rendőri egység pár perc alatt a helyszínre ért.

Az egyenruhások felrohantak a hatodik emeleti lakásba, ahol azt látták, hogy egy férfi áll az ablaknál, és próbál valakit behúzni a tetőről, de nem járt sikerrel. Kováts Zsolt r. őrmester azonnal kimászott a tetőre, majd a cserepeket megbontva, az egyik lécben megkapaszkodva magához fogta a hisztérikus asszony végtagjait, és az ablakhoz emelte. Társa, Magyar Tamás r. őrmester a nyílászárón kinyúlva beemelte a nőt, aki a lakásban folytatta az őrjöngést. A járőrpár biztosította, hogy a 43 éves asszony ne tegyen kárt magában, majd őt átadták a kiérkező mentőknek, akik kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyitás előtt ment a fagyizóba

Betörte a fagyizó üvegét ahonnan elvitte a pénzkazettát, majd nem sokkal később egy ház ablakát törte be, hogy elbújjon a rendőrök elől.

 

Román embercsempészek rendőrkézen

A járőrök az 1-es számú főúton, Győrszentiván külterületén ellenőriztek egy gépkocsit, amiben több mint egy tucat migráns tartózkodott.

 

26-an feltartóztatva

A rendőrök egy zárt furgonban találták meg a migránsokat, a jármű sofőrje elmenekült a helyszínről.