Életet mentettek a rendőrök

2020. 04. 26., v - 09:58
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Miskolci rendőrök mentették meg annak az asszonynak az életét, aki a kigyulladt házában feküdt magatehetetlenül.

Egy férfi tett telefonon bejelentést 2020. április 25-én 21 óra körül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy a Miskolc, Gömöri téren lévő egyik ház kigyulladt és annak lakója bent tartózkodik.

A helyszínhez legközelebb tartózkodó Boér Balázs r. főtörzsőrmester és Boró Péter r. főtörzsőrmester körzeti megbízottak azonnal a házhoz mentek. A lángoló épület bejárati ajtaja zárva volt, ezért azt befeszítették, majd a sűrű füstben átkutatták a házat - közben áramtalanították a lakást és a gázvezeték főcsapját is elzárták - ahol az egyik szobában, az ágyon fekve  találták meg a házigazdát.

Az akkor már magatehetetlen 73 éves asszonyt a két rendőr kivitte az udvarra, plédekkel betakarták, majd az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.